De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

De beste boormachine vind je bij Fixami.be

2 min gelezen
Boormachine blauw

Laatst ging mijn boormachine kapot. Erg lastig als professional want dat is een apparaat dat ik regelmatig gebruik. Gelukkig weet ik dat ik mijn gereedschap eenvoudig online kan bestellen. Fixami.be verkoopt kwaliteitsmerken tegen een scherpe prijs.

Een boormachine van verschillende merken

Boormachine groenIk ben dus snel op de website gaan kijken voor een geschikte boormachine. Veel keuze en diverse merken zoals Matabo, Makita, Bosch, Milwaukee, DeWalt en nog veel meer.  De meeste boormachines zijn uit voorraad leverbaar. In dat geval kun je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebben. Bij andere machines is de levertijd wat langer maar dat wordt altijd duidelijk aangegeven bij de productinformatie.  In mijn geval heb ik meteen de producten gefilterd op voorraad. Ik zat zonder boormachine en had dus op zeer korte termijn een nieuwe nodig. Voor mij was de voorraad dus erg belangrijk. Wanneer dat minder relevant is, dan kun je ook op bijvoorbeeld merk of prijsklasse filteren om zo eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Andere gereedschappen uit het assortiment met Fixami.be

BoormachineNaast boormachines vind je bij Fixami.be nog een heleboel andere gereedschappen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld accugereedschap zoals een schroevendraaier of decoupeerzaag, aan handgereedschap zoals sleutels, tangen en hamers en andere elektrische gereedschap zoals verschillende soorten zagen. Bovendien vind je bij Fixami.be ook tuingereedschap zoals blazers en maaiers maar ook bezems en harken. In het assortiment kun je ook meetgereedschap, accessoires en persoonlijke beschermingsmiddelen vinden. Kortom, al het gereedschap voor de professioneel klusser.

Eenvoudig advies via telefoon, mail of whatsapp

Ben je wel op zoek naar een boormachine of ander soort gereedschap maar heb je daar nog advies bij nodig? Dan kun je ook altijd even contact opnemen. Dit kan telefonisch maar ook per mail of whatsapp. Zo krijg je snel antwoord op al je vragen en kun je jouw keuze maken.

 

Meer verhalen