De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Gebouw toegankelijk maken met een traanplaat drempelhulp

2 min gelezen
traanplaat

Abstract metal texture background with yellow stripe pattern

Een drempelhulp is een onmisbare aanpassing om de toegankelijkheid van een gebouw te verbeteren, vooral voor mensen met mobiliteitsproblemen, zoals rolstoelgebruikers en rollatorgebruikers. Maar ook voor wie zijn scooter of fiets een gebouw in wil krijgen is een drempelhulp een welkome hulp. Dit hulpmiddel maakt het voor iedereen gemakkelijker om een gebouw binnen te gaan of te verlaten.

Waarom een drempelhulp?

Een drempelhulp is bedoeld om hoogteverschillen, zoals drempels, te overbruggen. Dit vermindert struikelgevaar en maakt het gemakkelijker om barrières te overwinnen bij het betreden en verlaten van een gebouw. Voor mensen met een mobiliteitsbeperking kan zelfs een kleine drempel een groot obstakel vormen. Een drempelhulp zorgt voor een soepele overgang, waardoor iedereen veilig en gemakkelijk toegang heeft tot het gebouw.

Traanplaat drempelhulp: duurzaam en functioneel

Een populaire keuze voor drempelhulpen is de traanplaat drempelhulp. Gemaakt van duurzaam materiaal, zoals aluminium of rvs, biedt een traanplaat drempelhulp niet alleen functionaliteit, maar ook duurzaamheid. Het gestructureerde oppervlak van de traanplaat zorgt voor extra grip, zelfs bij regenachtig weer, waardoor hij een stuk veiliger in gebruik is dan een drempelhulp zonder profiel.

Bestel jouw traanplaat drempelhulp nu

Wil je de toegankelijkheid van jouw gebouw verbeteren? Dan is een traanplaat drempelhulp bestellen een slimme keuze. Met deze eenvoudige aanpassing maak je je gebouw toegankelijk voor iedereen, terwijl je ook de veiligheid en functionaliteit verbetert. Kortom, een drempelhulp is een praktische en essentiële aanpassing om de toegankelijkheid van een gebouw te verbeteren. Of het nu gaat om rolstoelgebruikers, rollatorgebruikers, scooters of fietsers, met een drempelhulp kunnen mensen met mobiliteitsproblemen, maar ook anderen gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot elk gebouw. Maak vandaag nog de keuze om jouw gebouw toegankelijk te maken met een traanplaat drempelhulp. Meer veiligheid voor je gebouw? Schakel ook een veiligheidstoezichter in