De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Voor een bijzondere oplossing op maat kies je voor Different Doors – houten garagepoorten

1 min gelezen

1.1De afgelopen tijd heb ik ook van dichtbij wat kunnen leren over goede architectuur. Je hoeft er namelijk niet altijd voor te studeren of stage voor te lopen om te leren, het begint er namelijk mee in je eigen omgeving om je heen te kijken en van hieruit iets op te steken. Des te meer je om je heen kijkt, des te meer je ook zal opvallen dat er overal iets van architectuur te vinden is. In en om het huis is er namelijk genoeg te vinden aan architecturale hoogtepunten!

Oordeel zelf over de resultaten

67Onlangs heb ik mijn garage bijvoorbeeld totaal vernieuwd, geïnspireerd op het thema hout. In mijn woning komt op allerlei terrein het spel met houtstructuren terug, dat vind ik namelijk erg mooi. Het authentieke van het materiaal spreekt me aan en in elke ruimte komt het dan ook wel weer terug, zo ook in de garage. Ik vroeg Different Doors om de voor hen zo kenmerkende houten garagepoorten te installeren hier in de garage. Met Different Doors – houten garagepoorten weet je namelijk dat je echt wat bijzonders in huis haalt, zij staan erom bekend expert te zijn op dit terrein. En bij mijn woning hebben ze dat maar weer eens bewezen, zoveel moge duidelijk zijn. 75Voor de volledigheid heb ik enkele foto’s toegevoegd van de resultaten, opdat je er zelf over kunt oordelen. Bezoek de website van Different Doors zeker eens voor de mogelijkheden voor je eigen woning of bedrijfspand.