De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Waarom zou u stad en land afzoeken naar de juiste Dyson onderdelen?

3 min gelezen

In 2018 hebben mijn vrouw en ik een mooie kluswoning in de kop van Noord Holland gekocht. We hebben eerst een grote caravan neergezet zodat we er fatsoenlijk konden slapen en eten. Om zo ons woning op te kunne knappen. We hebben behoorlijk wat ervaringen met het zoeken naar spullen in bouwmarkten, maar liepen voor met name de huishoudelijke artikelen tegen wat problemen aan. En mijn vrouw groot fan is koken moest ons nieuwe huis voorzien zijn van alle gemakken en luxe. Mijn vrouw kwam via via in contact met iemand die dyson onderdelen aanbood en zo zijn we verder gaan zoeken naar de droomkeuken en badkamer van mijn vrouw. Maar de kleine onderdelen waarvoor we normaal naar de bouwmarkt gaan konden we door corona niet meer bezoeken. En dus hebben we op internet gezocht naar dyson onderdelen voor het aansluiten van keuken apparatuur en voor de waskamer naar dyson onderdelen voor de wasmachine en droger aansluitingen. Want op de website van fixpart.be, die we tegenkwamen voor dyson onderdelen hadden we ruime keus en wanneer het product niet past of toch niet nodig bleek achteraf konden we de dyson onderdelen simpelweg weer retour sturen. Ook is de website heel toegankelijk en makkelijk te vinden wat je nodig hebt, en omdat ik een bepaalde afsluitring nodig had en niet exact wist welke maat ik moest hebben was het voor een internet leek als ik erg makkelijk om via de website de klantenservice te mailen. Ik had binnen een uur een reactie en kon zodoende de juiste dyson onderdelen bestellen. Binnen een dag had ik de bestelde dyson onderdelen thuis ontvangen en kon ik mijn vrouw haar apparaten op een veilige en juiste manier aansluiten. Voor de dyson onderdelen zochten we nadat de keuken en de waskamer voor de wasmachine en de droger af was (op wat kleine dingen na ) ben ik verder gegaan met de vloerverwarming in de woonkamer en gehele onderverdieping van onze woning. En ook voor deze voor mij nieuwe klus kon ik dyson onderdelen vinden op de website van fixpart.

Hier konden wij de juiste Dyson onderdelen bestellen zonder veel moeite te hoeven doen

Ik ben enorm tevreden over de service en de medewerkers van fixpart.be en zou iedereen aanraden om de website te bezoeken voor de diverse dyson onderdelen. Wil u dus net zoals ik de vrouw des huizes tevreden houden dan is het echt een aanrader! U kunt de website bezoeken van fixpart.be.

Een bestelling doen en de dag erna de artikelen thuis ontvangen

Inmiddels is ons woning op wat kleine puntjes af en hoop ik dat u er net zo tevreden over kunt zijn als ik. Kortom:

  • Op de website zijn de artikelen makkelijk te vinden
  • De snelle leveringsservice beviel ons heel goed
  • De aardige medewerkers konden ons heel goed voorlichten

Kijk voor meer informatie maar eens op hun website. Daar kunt u zelf even door het ruime aanbod kijken om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. Ik kan u garanderen dat u hier een breed scala aan opties kunt vinden.

Lees meer…