De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Zoekt u speciale verstelbare poten voor uw meubel?

3 min gelezen

Mijn vader is binnenkort jarig en ik ben opzoek naar het perfecte cadeau. Ik weet eigenlijk nooit zo goed wat voor cadeaus ik moet kopen voor mijn vader en dus moest ik er even goed voor gaan zitten. Mijn vader heeft altijd wel een aantal dingen waar hij dan een tijd lang mee bezig is, deze keer was dat een beetje bezig zijn met ons huis en vooral de meubels die in ons huis te vinden zijn. Het leek mij leuk om een cadeau gerelateerd aan die hobby te doen, waar hij de laatste tijd dus erg veel mee bezig is. Ik begon dus na te denken over een goed cadeau waarmee ik onze meubels iets handiger kan maken, of dat het er natuurlijk iets leuker uit komt te zien. Nou heeft mijn vader een stoel waar die altijd inzit, maar ik hoor hem altijd klagen over hoe hij de stoel niet van hoogte kan veranderen. Het verbaast me dat hij zelf nog nooit op het idee is gekomen om verstelbare poten te kopen en dus dacht ik dat dat wel eens het perfecte kon zijn. Ik weet natuurlijk zeker dat verstelbare poten echt iets is wat hij veel kan gaat gebruiken. Ik moest nu alleen nog opzoek naar een plek waar ik die verstelbare poten voor die specifieke stoel zou kunnen vinden en ik besloot maar even op het internet te gaan zoeken. Ik kon eigenlijk nergens precies vinden wat ik nodig had, want de ene site had een heel klein aanbod en de andere site was heel erg onoverzichtelijk en ik kon er daar eigenlijk niet zo goed achter komen of ze wel echt verstelbare poten verkochten. Alles veranderde toen ik op de site meubelpootjes.be terecht kwam, hier hadden ze een heel groot aanbod aan verstelbare poten. Ze hadden ze in alle soorten en maten, dus het was precies de site die ik nodig had om de verstelbare poten te kunnen kopen. Ik wist niet zo goed welke verstelbare poten bij de stoel zelf zouden passen en ik besloot maar even te bellen over wat meer informatie over de verstelbare poten. Ik werd meteen geholpen door het erg vriendelijke personeel en ze konden mij van alles vertellen over de verstelbare poten. Ik vind het zelf altijd wel fijn als de werknemers zelf ook veel van hun producten afweten en ik merkte gelijk dat de klant hier echt op nummer één stond. Ik kreeg gelijk uitleg over welke verstelbare poten het beste bij de stoel zouden passen en ik weet nu alles over verstelbare poten.

Ik heb hier de verstelbare poten besteld

Toen de nieuwe verstelbare poten binnen kwamen, heb ik ze gelijk ingepakt, want ik wist dat mijn vader ze graag zelf zou willen monteren aan de stoel. Toen hij het cadeau openmaakte was hij ontzettend blij en hij kon niet wachten om nu eindelijk zijn stoel van hoogte te kunnen veranderen.

Mijn vader kan zijn stoel nu eindelijk van hoogte veranderen

Heeft u ook interesse in verstelbare poten, dan kunt u:

  • Even een kijkje nemen op de site meubelpootjes.be
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen om meer informatie te krijgen

We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en service van dit bedrijf