De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Cementtegels bestellen bij Designtegels.be is wat ik hen adviseerde

2 min gelezen

Cementtegels bestellen bij Designtegels.be raad ik aan al voor de tweede keer zoals je al eerder heb gelezen. Ik vind het buiten het klussen ook erg leuk om mensen te kunnen adviseren. Momenteel ben ik aan het klussen in een boerderij in het dorp waar ik woon bij bekenden van mij. In dit soort gevallen praat je al makkelijker met iemand over de doeleinden die er worden gemaakt en kun je jouw visie hier over delen om op deze manier mensen hiermee te kunnen inspireren. In dit geval werd dit enorm gewaardeerd het is voor mij natuurlijk wel zo makkelijk omdat ik erg veel voorbeelden tegenkom in mijn  werk. Maar de tegels van deze firma zal ik zeker weten nog meerdere mensen aanraden omdat je hier echt een goede kwaliteit vind, een ruime keuze en dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ze namen mijn advies aan

Al snel denk je aan saaie tegels als ik heb heb over cementtegels, niet alleen dit soort tegels zijn te bestellen bij Designtegels.be maar ook andere soorten. In dit geval vind ik de cementtegel in Portugese stijl erg mooi passen in de boerderij omdat zij overal een beetje deze kleuren in willen verwerken. En met deze mooie tegels die eigenlijk ook in de gang en keuken moeten komen is mijn mening. Maak je het geheel net even wat meer compleet. Het leuke van dit hele verhaal is dat zij hier een bestelling hebben gedaan en dat ik het mag gaan leggen. Wat zal dit prachtig worden!