De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

De vrolijke uitstraling van cementtegels

1 min gelezen

nggshow

Als je aan het woord cementtegels denkt, denk ik in eerste instantie niet aan mooie kleuren en vrolijke patronen. Niks is echter minder waar. Cementtegels, ook wel Portugese tegels genoemd, zijn kleine tegels in allerlei kleuren waarmee mooie patronen op vloeren en tegen wanden gelegd kunnen worden. Ik ben vorige week in aanraking gekomen met zulke tegels toen ik gewoon een middagje aan het shoppen was. Ik kwam in een leuk barretje waar ze deze tegels op de vloer hadden liggen. Ik was er best van onder de indruk dus ik heb aan de bedrijfsleider gevraagd waar hij de tegels vandaan had gehaald. Hij gaf toen aan dat ze gewoon in België verkrijgbaar waren via de website designtegels.be. Thuis aangekomen ben ik meteen op deze website gaan kijken.

 

logo_nl_BE

De mogelijkheden zijn eindeloos

 

Naast het ruime aanbod cementtegels staan er op deze website ook veel andere tegels. Denk hierbij onder andere aan mooie Marokkaanse tegels, Mozaiek tegels en Spaanse tegels. Ik heb even gezocht en heb de tegels die in het barretje gebruikt zijn gevonden, Naast de website heeft dit bedrijf ook een showroom. Hier kan je in real live kijken wat de mogelijkheden zijn met alle tegels. Je kan bijvoorbeeld je badkamer of je wc betegelen met deze vrolijke tegels. Maar ook je woonkamer, je keuken en zelf een plantenbak betegelen behoort tot de mogelijkheden.

thumbs_bergen-zellige-1