De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

De Prunus Laurocerasus Caucasica plant

1 min gelezen
Laurierkers

De Prunus Laurocerasus Caucasica plant is een plant die heel goed gebruikt kan worden als haag. Hij is minder bekend als andere laurier soorten, maar dit neemt niet weg dat het een uitstekende plant is voor een haag. De bladeren van de plant blijven het hele jaar door groen en vol. Zo kan je het hele jaar genieten van een mooie groene haag. Dit is ook fijn als je van je privacy houdt. Zo kan je zonder enige problemen, ook in de herfst of winter in je tuin zitten, als het weer het toelaat. Inkijk is door deze heg haast onmogelijk.

Laurier

Haagplanten Heijnen

De mensen van Haagplanten Heijnen hebben een stuk of 6 verschillende vormen van de Prunus Laurocerasus Caucasica plant. Je kan mooi zien op de website hoeveel je er nodig hebt voor je heg, op de website staat namelijk hoeveel je nodig hebt per meter. Ook staat er hoe groot de plant is als je hem koopt. Zo krijg je een goed beeld van wat je krijgt. Wanneer je meerdere planten besteld krijg je korting per plant. Om te zien hoeveel deze korting is en vanaf welke hoeveelheid kan je op de website kijken als je ze besteld.

Laurier kopen

De website

Op de website zie je heel eenvoudig wat ze nog meer hebben dan de Prunus Laurocerasus Caucasica plant. Zo hebben ze ook meer bekende hagen. De nodige informatie kan je allemaal op deze website vinden.