De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Een topcollectie eiken tafelbladen per eikenhout(soort).

2 min gelezen

In uw zoektocht naar een perfect eiken tafelblad dat precies bij uw wensen past, slaagt u altijd bij EIKEnvakman.nl. Wij bieden een uitgebreide collectie eikenhout tafelbladen die door ervaren houtbewerkers (eikenvakmannen!) met zorg, precisie en liefde voor het vak gemaakt worden. Bij EIKENvakman.nl vindt u een – met veel zorg samengestelde – uitgebreide collectie eikentafelbladen, waarbij we een 4-tal cruciale ‘eigenschappen’ gebruikt hebben om deze topcollectie overzichtelijk voor u te presenteren: Eikenhout(kwaliteit) soort, vorm, dikte en afwerking. In een serie blogartikelen lichten wij deze factoren graag 1-voor-1 aan u toe. Onderstaand gaan we dieper in op de ‘soort’ eikenhout.

Eikenhout(kwaliteit)soort.

Bij EIKENvakman.nl heeft u de keuze uit tafelbladen van diverse eikenhout(kwaliteit)soorten: Rustiek, foutvrij en ‘extra rustiek’ eikenhout. Rustiek eikenhout bevat noesten, scheurtjes en takjes en zorgt voor een mooi sfeervol eiken tafelblad. Bij de meeste eiken tafelbladen van rustiek eikenhout heeft u de optie om noesten en oneffenheden open te laten of te laten vullen.

Foutvrij eikenhout bevat – aan de zichtzijden – geen (nauwelijks) noesten en scheuren. Een tafelblad van foutvrij eikenhout oogt dan ook wat rustiger en is ideaal geschikt voor een stijlvolle eiken tafel.

Naast rustiek en foutvrij vindt u bij ons ook een mooie collectie tafelbladen van ‘extra rustiek’ eikenhout, eventueel geborsteld. Hierbij komen grote(re) open noesten en scheuren voor en tevens is het mogelijk dat er sprake is van ingesloten hart(scheuren) en kleine delen spint(randen). Extra rustiek eikenhout is tegenwoordig enorm populair en ideaal geschikt voor een stoer, robuust & levendig eiken tafelblad.

Wat uw wensen ook zijn, altijd een eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl dat past bij uw specifieke wensen & voorkeuren. Bekijk onze collectie direct online op onze uitgebreide webshop!