De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Hoge bartafels in huis

2 min gelezen
hoge bartafels van Robuuste Tafels

Ben je net verhuist of heeft je huidige woning een restyling nodig? In dit geval kun je goed mee gaan met de trends van 2021. Met de kleuren zacht goud en zwart kun je namelijk je huis nieuw leven in blazen. Dit is dan ook enorm leuk te combineren met hoge bartafels in huis. Hier geef je je huis namelijk een fijn en gezellig gevoel van de kroeg mee, zonder dat je hele interieur hier naar lijkt. In dit blog bericht willen we je dan ook meer vertellen over hoge bartafels voor in huis.

De gezelligheid van de kroeg in huis!

Voor jonge gezinnen is het uiterst belangrijk dat het huis ook echt thuis voelt. Wanneer je gaat verhuizen kan het soms lastig zijn om het huis ook echt naar je eigen hand te zetten. Door het toevoegen van bartafels haal je direct gezelligheid in huis. Daarnaast is de verandering aan het huis altijd een goede manier om je direct thuis te voelen. Bartafels kunnen dan ook altijd een goede toevoeging zijn om thuis gezellig te kunnen borrelen. Wanneer je bezoek krijgt is het extra fijn als je gezellig aan een bartafel kunt zitten. Je zorgt er dan namelijk voor dat je niet onderuitgezakt op de bank terecht komt, waardoor het borrelen alleen maar leuker wordt!

Verschillende stijlen die je kunt kiezen

Hoge bartafels van Robuuste Tafels passen in bijna ieder interieur. Dit komt doordat je de tafels gemakkelijk kunt aanpassen aan de stijl van je interieur. Als je bijvoorbeeld een industrieel interieur hebt, kun je de bartafels gemakkelijk toevoegen. Je hoeft dan namelijk enkel een mooie hanglamp toe te voegen en het interieur ziet er fantastisch uit. Zoals eerder gezegd, kunnen ook de kleuren en materialen van de tafel erg veel goed doen voor het interieur. Door de kleuren en materialen van andere objecten in huis mee te nemen in de tafel, past hij direct erg goed. Je kunt dus ook in een modern interieur, waar de kleur vooral wit is, erg goed een bartafel plaatsen. Uiteraard horen hier dan ook moderne hoge stoelen bij die de tafel compleet maken!