De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Nu ook trapleuningen van hout bij INOXvakman.be!

2 min gelezen

INOXvakman.be is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nr. 1 webshop in België en Nederland op het gebied van INOX trapleuningen. Stapsgewijs breiden we ons assortiment uit en sinds kort hebben wij ook een hele mooie selectie houten trapleuningen toegevoegd, uiteraard voorzien van onze INOX leuningdragers en stoere en moderne INOX einddoppen (eindstukken). Met een uniek assortiment, waaronder bijzondere leuningdragers die wij zelf produceren en nergens anders verkrijgbaar zijn, scherpe prijzen, onze maatwerk productiemogelijkheden en extra dienstverlening zoals inmeten en montage, in combinatie met snelle levertijden, zijn wij volledig gericht op het voldoen aan de wensen van de moderne (online) consument. Vanaf nu bestelt u dus ook een trapleuning hout bij INOXvakman voordelig online; Een bijzondere combinatie van het ‘coole’ INOX en het natuurlijke hout zorgen voor een sfeervolle trapleuning.

 

Een divers assortiment houten trapleuningen met de service die u van ons gewend bent!

 

U vindt bij ons trapleuningen van eikenhout, beukenhout, mahoniehout en grenenhout. Hierbij kunnen diverse vormen van ‘afwerking’ gekozen worden; Voor alle vier de houtsoorten kunt u zowel kiezen voor naturel (blank, onbewerkt) en gelakt. Bij beukenhout kunt u daarnaast ook nog kiezen voor ‘gelakt en gebeitst’. Voor welke houtsoort, leuningdrager en afwerking u ook gaat, iedere trapleuning wordt op maat vervaardigd. U kunt zelf de gewenste lengte ingeven op de product detailpagina van de door u gewenste houten trapleuning. Uw leuning wordt in onze eigen werkplaats specifiek op maat voor u vervaardigd. De leuning wordt netjes op maat gezaagd, voorgeboord, perfect afgewerkt en uitgebreid gecontroleerd. Dit alles zonder extra kosten. Vervolgens wordt uw leuning stevig verpakt en klaargemaakt voor transport. En tot 400 cm ontvangt u een houten trapleuning uit 1 stuk (1 geheel).

 

Bij de selectie ‘complete houten trapleuningen’ hebben wij een keuze gemaakt uit ons brede assortiment leuningdragers, waarbij 5 modellen geselecteerd zijn. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een drietal ‘afwerkingen van de uiteinden’; INOX einddoppen of een houten uiteinde, waarbij u kunt kiezen uit vlak afgewerkt (vellingkant) en rond afgewerkt.