De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Siergrind bestel je natuurlijk bij Siergrind33

2 min gelezen

Siergrind bestellen bij Siergrind33.nl. Je kunt bij Siergrind33 kiezen voor diverse bestelmethodes. Zo kun je kiezen om de bestelling online te plaatsen. Kies de gewenste kilo’s grind, stop deze in je winkelmand en bestel deze vervolgens eenvoudig online. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling in de showroom te plaatsen. Een van de medewerkers stelt dan een factuur voor je op en na bestelling heb je het vervolgens binnen enkele dagen in huis. Ben jij een online shopper of bezoek je liever een fysieke winkel?

Siergrind33

Siergrind33 is een onderdeel Store33 B.V. Onder Store33 B.V. vallen 11 gespecialiseerde webwinkels waar je verschillende huis en tuinproducten kunt bestellen. De showroom van Siergrind33 is te bezoeken in Venlo en is 6 dagen per dag geopend voor de consument. Wil je echter grind of split soorten bekijken, dan moet je een afspraak maken om het te bekijken in het magazijn. Siergrind33 levert je grind, split, keien, rotsen en nog veel meer tegen de scherpste prijzen. Wil je online bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. Het grind wordt binnen 1-3 werkdagen bij je geleverd. Welke grind ga jij binnenkort bestellen?

 

Bij Siergrind33 bestel je helemaal veilig online. Siergrind33 is voorzien van SSL-beveiliging, dit betekent dat je gegevens compleet privé zijn en niemand hieraan kan komen. Tegenwoordig is het een must voor webwinkels om een geldige SSL-beveiliging te hebben. Ook kun je de recensies van voorafgaande klanten van Siergrind33 bekijken op Feedback Company. Met een ruime 9 en 95% die Siergrind33 aanbeveelt ben je gegarandeerd van een vertrouwde online aanbieder! Naast vertrouwen, scoort Siergrind33 ook erg hoog op kwaliteit en prijs.

 

Ook de Belgische en Duitse klanten kunnen gewoon bij ons bestellen. Wij leveren namelijk ook bij deze buurlanden. Wil jij meer informatie over levering van grind in België of Duitsland?  Bezoek dan eens de website van Siergrind33.