De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Wilt u uw tuin versieren met ijspegels kerstverlichting?

3 min gelezen

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht met een prachtige veranda. Wij zitten hier vaak in de avond met vrienden en dit is wel echt de blikvanger van ons nieuwe huis. Wij zijn hier dan ook enorm blij mee, maar nu het bijna kerst is willen we onze woning toch een beetje opvrolijken! Uiteraard doen wij al jaren, net zoals de rest van de wereld, aan een kerstboom, met alle versieringen van dien. Maar eigenlijk zagen vrij weinig mensen onze kerstboom in al zijn glorie, dus we wilden voor dit jaar iets groter uitpakken. Uiteraard is dan natuurlijk het eerste wat in je opkomt om de nieuwe woning te versieren, en dan natuurlijk met name onze prachtige veranda! Maar dit wekt uiteraard vragen op, want hoe versier je je woning nou op een aantrekkelijke manier? Na een lange tijd van brainstormen besloten wij om eens een kijkje te gaan nemen op de wondere wereld van het internet, de plek waar alle antwoorden op alle vragen te vinden zijn! En dat was ook deze keer weer het geval, er kwamen vele verschillende versieringen voorbij maar onze aandacht werd binnen de kortste keren gegrepen door de zogenaamde ijspegels kerstverlichting op kerstverlichtingbuiten.com. Deze ijspegels kerstverlichting zou perfect afkleden bij onze prachtige veranda en dit is precies waar wij naar op zoek waren! De website zag er meteen al professioneel en vriendelijk uit, en het hele assortiment was duidelijk te navigeren door een overschot aan perfect geplaatste categorieën. Het was dan ook een eitje om de ijspegel kerstverlichting te vinden tussen het grote assortiment aan verschillende soorten ijspegels kerstverlichting en versieringen!  Dus ook onder de ijspegels kerstverlichting zelf was het aanbod werkelijk geweldig, we hadden genoeg keuze, en er was meer aanwezig dan we ooit hadden durven dromen! De website was perfect afgestemd op al onze benodigdheden en ze boden ook meteen al het aansluitmateriaal aan dat we later nodig zouden hebben, zoals installatiebeugels en elektriciteitskabels! Kortom, perfecte service so far! Na wat overleg besloten wij wat we wilden en we kwamen uit op een zeer competitieve prijs!

Dé plek voor uw ijspegels kerstverlichting en nog veel meer!

Uiteraard gingen wij na dit overleg meteen tot actie over, we plaatsten onze bestelling via de website en alles liep eigenlijk geweldig. Niks werd aan het toeval overgelaten, we werden netjes gemaild en binnen de kortste keren lagen onze ijspegels kerstverlichting bij ons op de mat! Ook de klantenservice was werkelijk geweldig, met snelle, professionele, en voornamelijk erg behulpzame informatie! Dit bedrijf neemt het begrip ‘de klant is koning’ erg serieus!

Meer weten?

Wilt u nou meer weten over dit geweldige bedrijf om zelf uw eigen ijspegels kerstverlichting aan te schaffen? Kijk dan op één van de volgende plekken.

  • Neem een kijkje op de website kerstverlichtingbuiten.com voor het uitgebreide assortiment
  • Neem contact op met de vriendelijke klantenservice en stel alle vragen die je hebt voor een persoonlijke en snelle reactie
  • Plaats anders een bestelling via de website en ervaar zelf hoe soepel dit proces verloopt!

Wij hopen dat u met hetzelfde plezier zaken doet met dit bedrijf als wij dat hebben gedaan!