De leukste woon blog!

Voor de leukste ideeën

Zo’n loungebank staat schitterend in mijn tuin

2 min gelezen
loungebank

dutch rivieraWie wil dat nou niet? Een mooie loungebank in de tuin. Dit had ik laatst zelf dus ook aangeschaft. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hiervoor lang aan het oriënteren was online. Vooral ook omdat bij sommige aanbieders de prijs nog al hoog lag. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik het in de winter gekocht heb. Dit scheelt echt aanzienlijk in de totaalprijs. Wanneer jullie dit ook van plan zijn is het nu de tijd om te kopen. Je hebt online namelijk veel acties lopen nu. Natuurlijk zijn er een tal van vergelijkingssites waar je zelfs de allergoedkoopste aanbieder kunt vinden.

Zo ben ik zelf dus uitgekomen bij loungebank-tuin.be. Zelf had ik nog nooit van de naam of site gehoord. Echter vanaf de eerste minuut dat ik op de site zat, was ik eigenlijk al verkocht. Dit niet alleen door het mooie assortiment maar ook de hoeveelheid informatie die zij geven. Ik heb dan ook het gevoel dat Dutch Riviéra jou ziet als een soort partner.

loungeset

Deze had ik dus gekocht

Om mijn verhaal nog duidelijker te maken zal ik een afbeelding toevoegen aan dit artikel zodat jullie kunnen zien welke loungebank ik gekocht heb. De service was overigens ook zeer goed. Ik had in het begin nog mijn twijfels over de kleur en formaat, echter na de antwoorden die ik hierop gekregen had, was mijn twijfel weg. Ik ben Dutch Riviéra dan ook erg dankbaar hiervoor. Zij hebben er voor gezorgd dat mijn tuin nu helemaal compleet is.

loungebankNatuurlijk moet ik wel wachten tot van de zomer. Het weer is nu nog niet goed genoeg om buiten te zitten. Echter heb ik wel iets moois om naar toe te leven, vanaf nu heb ik tenminste mijn eigen lounge ruimte.